Svar på frågor

Hej!!
Nej, jag är inte 21, jag är 20 sedan i somras. Hur många kommer in på klubbar i till exempel New York, Miami och Vegas är genom så kallade Promoters. En promoter har samarbete och är anställd av flera olika klubbar med det enkla syftet att få in tjejer haha. Anledningen till att de vill ha in tjejer är för att då har killarna inne på klubben något att spendera pengar på och de vet att de är där de cashar in. Haha, detta låter helt sjukt men är faktiskt true story. Dock är det bra att veta att många Promoters fortfarande kollar leg, så det är väldigt många här som har fake I.D.  
 
 
Hej!
Jo, det är sant att man inte kommer hem med värsta besparingen efter ett år här, men i mitt fall kan jag ändå inte börja plugga förrän efter sommaren då jag hade missat terminsstarten nu i januari när jag åker på min resemånad. Så i vilket fall kommer jag ändå ha fram till augusti på mig att jobba innan jag börjar plugga.
En av anledningarna till att jag inte ville åka direkt efter min student, utan åkte 6 månader senare, var just för att hinna tjäna ihop pengar som jag kunde använda till alla mina resor här i USA. Jag jobbade verkligen hur mycket som helst (även mycket helger och dagar med ob så som julafton) och lade undan in princip alltihop på ett sparkonto. Dessa pengar har jag sedan bara använt till de resor jag gjort här i USA samt till min resemånad. Så det hade jag rekommenderat dig att göra om du känner dig osäker med pengarna! Hoppas detta besvarade din fråga! Lycka till! :)
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Fin blogg!:) funderar på att bli au pair!;)
Hur mycket hade du jobbat med barn innan? Man behöver väll 200 timmars barnpassning?:)

2014-01-04 @ 14:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0