Some Q/A

Hej!! Ja, jag trivdes så himla mycket hos min familj, de är bäst!! Men anledningen till att jag inte förlängde var väl helt enkelt för att jag kände att jag var redo för något nytt och nya utmaningar och äventyr! Under mitt år hann jag även med att göra allt jag ville och resa dit jag ville, så det var också en anledning till att jag inte förlängde.
 
Jag jobbade väldigt mycket från juni-december innan jag åkte och försökte även jobba mycket helger och högtider. Jag lade undan in princip alla dessa pengar jag jobbade ihop på ett sparkonto som jag sedan använde till mina resor i USA!
 
Hej! Jag åkte själv från början, men redan på Au Pair Training School träffade jag mina kompisar Hanna, Lisa och Duda som bodde typ 5-10 minuter ifrån mig. I mitt område är det väldigt mycket au pairer, så här hittar vi au pairer alltid på en massa aktiviteter tillsammans så att man ständigt lär känna nya människor. När du kommer till din familj brukar också din LCC skicka ut en lista med vilka au pairer som bor i din närhet så att du kan komma igång och träffa folk!
 
Jo, Hingham ligger jättenära där jag bodde! :) Det var där mitt gym var, mina värdbarn gick i skola osv. Jag var också lite osäker på området innan jag åkte, men det är väldigt mysigt, finns en massa härliga au pairer och är en riktig amerikansk idyll. Det är väldigt typiskt amerikanskt och AWESOME på sommaren då man in princip bor på stranden. Det finns lite olika sätt att ta sig in till Boston. Från Hingham tar det runt 50 minuter in till Boston och brukar gå ganska smidigt att åka in då vi brukar köra bil till tunnelbanan och sedan åka rätt in därifrån. Om du gillar familjen ska du absolut inte säga nej på grund av området, det är bra!
 
Åh vad kul att du har en massa frågor, tveka inte på att fråga på! :) Jag fick låna en dator av min värdfamilj om jag ville, men jag hade ändå med mig en egen laptop som jag hade inne på mitt rum. Detta är något att fråga och ta upp när du skypar med värdfamiljerna i matchningsprocessen.
 
Tycker det är jättekul när ni frågar frågor, ni hittar fler frågor och svar i den här kategorin!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0