Nyår New York del 1

- Uppe på toppen av byggnaden ser ni bollen som tappas vid 12-slaget, det som kallas "the ball drop"
- 100000 avspärrningar med polis ÖVERALLT!!!!!!
- Taggade brudar på Times Square!
 
Sitter här och försöker återhämta mig lite ifrån vårt helt galna/roliga/kalla/intensiva nyår i New York City. Vi kom fram till New York runt kl. 18.30 och började då fixa oss direkt på en offentlig toalett på busstationen (vår buss gick hem vid 6.45 på morgonen så planen var att partajja hela natten och sedan åka direkt hem haha).
Därefter gick vi ut och skulle reka lite vid klubben vi skulle till efter 12-slaget och sedan började kampen med att ta oss in på Times Square, HAHA CRAZZZZY!! Skojar inte när jag säger att vi säkert gick igenom 20 olika polisavspärrningar innan vi faktiskt hittade ett ställe vi fick stå på. Vid ett tillfälle var vi sjukt nära bollen (första bilden), men då fick vi inte stå där utan blev iväg körda haha!
Men när vi väl hade fått vår plats på Times Square så var det en massa folk, vi kunde skymta bollen men dock inte artisterna som spelade men det hade vi inte förväntat oss när vi var så sent ute heller. Vi kom dit vid 22-tiden och de som har de bästa platserna vid scenen och bollen går dit och ställer sig vid 12 på dagen typ, så vi gick mest dit för att känna stämningen och kunna säga att man har firat nyår på Times Square!
 
Tolvslaget var väldigt, väldigt häftigt och något man inte kommer glömma i första taget. Har nedräkningen på film så det kanske kommer upp så småningom!
 
Fortsättning följer...
Hoppas ni hade en underbar nyår, puss&kram!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0