Las Vegas 4

Torsdag 9/1
- jag i väntan på fontänshowen.
- Hanna med Bellagio / Caesars i bakgrunden
- Fontänshowen!!
- Vilken vacker blå himmel..... inomhus.... haha
 
På torsdagkvällen var målet att se fontänshowen på Bellagio. Denna show är jättekänd och går en gång varje kvart. Det är en vattenshow i dammen som liksom är synkad till musik, så riktigt proffsigt! Efter det gick vi runt och såg de mest intressanta saker på Vegas gator. Efter det satte jag och Lisa oss och drack världens godaste chokladmilkshake. Det är det som är bra med Vegas, att allt är öppet in princip dygnet runt.
 
Fredag 10/1
- Lisa, Hanna och Duda vid Venedig i Vegas.
- Vegas Strip by night
På fredag dag var vi till Grand Canyon (vilket det såklart kommer bilder på, men tänkte knyta ihop Vegas-säcken först), så på fredagkväll var vi SLUT efter dagens äventyr!!! Men hann såklart knäppa lite Vegas-by-night-bilder haha!
 
Lördag 11/1
- Lisa, Hanna och Duda på In-n-Out
- Lisa, Hanna och jag!
 
Lördagen var vår sista dag i Vegas. Duda skulle åka vidare till San Francisco och jag, Hanna och Lisa tog nattbussen från Las Vegas - Los Angeles senare på kvällen. Eftersom vi hade hela dagen att döda så åkte vi över till In-n-Out Burger som är ett jättekänt hamburgeställe som bara finns på västkusten i USA. Alltså hade inte vi östkustare ätit där förut, men det var väldigt gott och prisvärt och de är kända för sina bra råvaror såsom riktigt kött.
Efter det tog vi en utflygt till Vegas-skylten vilket verkligen är ett måste när man är i Vegas enligt mig. Haha det var sååååå turistigt dock och det var en huuuge kö bara för att få ställa sig där och ta bilder HAHA!!
 
Sent på kvällen lämnade vi som sagt Vegas bakom oss och begav oss mot nästa destination: LOS ANGELES!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0