Grand Canyon 3

- Jag med Colorado River i bakgrunden, på West Rim
- Hanna!
- Duda, jag, Lisa och Hanna
- Lisa
- Hanna, jag och Lisa
- Musketörerna :)
- En once in a lifetime lunch!
 
Här kommer de sista bilderna ifrån sista stoppet på Grand Canyon som var West Rim. Där blev vi även bjudna på lunch och att sitta där i solen och äta lunch och kolla ut över Grand Canyon var verkligen helt otrolig!
 
Efter Las Vegas/Grand Canyon åkte vi som sagt vidare till Los Angeles, så bilder på det kommer härnäst! Ska försöka att inte vara världens segaste den här gången, men livet här i Sverige rullar på och planer smids och bloggen har tyvärr blivit lite bortglömd! Har dock såååååååå mycket mer att berätta från vår resa, så ska bli ändring på det NU!!!
 
 
 
 
 
 
 

Grand Canyon 2

- Lisa och Duda
- Musketörerna!♥
- Haha, är nog såhär vi ser ut mestadels av tiden man hänger med oss!
- Hanna vid West Rim
- Jag vid West Rim
- Lisa vid West Rim och med Colorado River i bakgrunden!

Här kommer några bilder fler bilder ifrån Grand Canyon. De första bilderna är ifrån Eagle Point som jag skrev om i förra inlägget. De sista bilderna är ifrån det sista stoppet som var West Rim och det var AMAZING!!! Särskilt vyn över Colorado River, sååå himla häftigt!!


 

Grand Canyon 1

- Hanna
- Jag med "örnen" i bakgrunden.
- Duda
-Lisa och Duda
- Hanna
- Haha, skönaste bilden på Lisa
 
Här kommer första bilderna ifrån Grand Canyon. Som ni säkert förstår kan inga bilder eller ord beskriva hur otroligt det var att befinna sig där. Det var en sådan underbar och mäktig känsla att stå och kolla ut över Grand Canyon, så himla häftigt!!!
 
Vi åkte som sagt fredagen 10/1 på en dagstur från Las Vegas till Grand Canyon och vi åkte med företaget www.lasvegasgrandcanyontour.com och det var verkligen superbra!! Vi betalade $129 (ca 850 kr) och i priset ingick då att de hämtade upp oss på hotellet, frukost och lunch, tre olika stopp på Grand Canyon (turistaffären, Eagle Point och West Rim) och de släppte även av oss på hotellet när vi kom tillbaka. Så om ni frågar mig var det verkligen prisvärt! Bussturen från Las Vegas till första stoppet på Grand Canyon var mellan 2,5 - 3 timmar.
 
Bilderna här uppe är tagna ifrån det stället på Grand Canyon som kallas Eagle Point då en del av canyonen ser ut som en örn som sträcker ut sina vingar. Syns bra på andra bilden!
 
Puss&Kram
 
 
 
 
 
 
 

Las Vegas 4

Torsdag 9/1
- jag i väntan på fontänshowen.
- Hanna med Bellagio / Caesars i bakgrunden
- Fontänshowen!!
- Vilken vacker blå himmel..... inomhus.... haha
 
På torsdagkvällen var målet att se fontänshowen på Bellagio. Denna show är jättekänd och går en gång varje kvart. Det är en vattenshow i dammen som liksom är synkad till musik, så riktigt proffsigt! Efter det gick vi runt och såg de mest intressanta saker på Vegas gator. Efter det satte jag och Lisa oss och drack världens godaste chokladmilkshake. Det är det som är bra med Vegas, att allt är öppet in princip dygnet runt.
 
Fredag 10/1
- Lisa, Hanna och Duda vid Venedig i Vegas.
- Vegas Strip by night
På fredag dag var vi till Grand Canyon (vilket det såklart kommer bilder på, men tänkte knyta ihop Vegas-säcken först), så på fredagkväll var vi SLUT efter dagens äventyr!!! Men hann såklart knäppa lite Vegas-by-night-bilder haha!
 
Lördag 11/1
- Lisa, Hanna och Duda på In-n-Out
- Lisa, Hanna och jag!
 
Lördagen var vår sista dag i Vegas. Duda skulle åka vidare till San Francisco och jag, Hanna och Lisa tog nattbussen från Las Vegas - Los Angeles senare på kvällen. Eftersom vi hade hela dagen att döda så åkte vi över till In-n-Out Burger som är ett jättekänt hamburgeställe som bara finns på västkusten i USA. Alltså hade inte vi östkustare ätit där förut, men det var väldigt gott och prisvärt och de är kända för sina bra råvaror såsom riktigt kött.
Efter det tog vi en utflygt till Vegas-skylten vilket verkligen är ett måste när man är i Vegas enligt mig. Haha det var sååååå turistigt dock och det var en huuuge kö bara för att få ställa sig där och ta bilder HAHA!!
 
Sent på kvällen lämnade vi som sagt Vegas bakom oss och begav oss mot nästa destination: LOS ANGELES!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Las Vegas 3

- Lobbyn på Caesars känner man igen från Baksmällan.
- Lisa inne på casinot inne på Caesars.
- Solnedgång på The Vegas Strip
- Lisa och Duda
- Lisa, Duda och jag
- The Vegas Strip by night. Riktigt häftigt!!
 
På torsdagen den 9/1 (fortfarande haha), så gick vi som sagt runt och kollade på allt var Vegas hade att erbjuda. Vi gick till exempel in Caesars Palace och en massa andra större hotell. Det är väldigt roligt att gå runt och kolla på de olika hotellen och områdena då de verkligen har gått all in på temat till 100%. Dock måste jag säga att allt i Vegas känns ganska plastigt haha.
På kvällen kan man också underhålla sig genom att bara gå runt och titta. Det är en helt annan stämning på kvällen än på dagen och man kan verkligen säga att Vegas verkligen vaknar upp när det mörknar till.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0