Svar på fråga


Hej!
Ja, jag tyckte också att 200 timmar var ganska mycket innan jag åkte! Men det jag fick mest timmar ifrån var att jag var barndansledare innan jag kom hit, vilket gav mig typ 5 timmar i veckan. Sen så satt jag även barnvakt åt en massa kompisar (deras barn alltså haha), vilket även gav mig flera olika referenser vilket är bra att ha i ansökan! Så mitt tips om man vill åka och inte har tillräckligt med timmar är att kolla runt med kompisar, föräldrars kompisar osv. för det finns alltid folk som behöver barnvakter och på så sätt får du även flera olika referenser!
Sen brukar det även alltid behövas ledare inom barnsporter och till exempel på läger under somrarna, så bara man kommer igång så får man ihop timmarna väldigt fort!
 
Hoppas du fick svar på din fråga!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Elsa

Tack haha

2013-09-30 @ 07:13:46
URL: http://sadistiskmytoman.blogg.se
Postat av: Johanna Fransén

Hej!
Mitt namn är Johanna Fransén och jag går tredje året på Stagneliusskolan i Kalmar. Jag har ett projektarbete om att resa iväg som au pair (ska själv iväg nästa sommar) och undrar om du skulle vilja svara på lite frågor om kulturen mellan Sverige och USA? Jag ska göra en bok utav detta sen, men den kommer inte säljas eller något sånt, det är för skolan bara. Dock kommer den läggas ut på internet, men det är för att andra skolor ska få inspiration till sitt projektarbete. Om du vill ställa upp skulle det vara jättesnällt, om du är intresserad eller undrar något är det bara att maila mig: johanna.fransen.student@ksgyf.se
Hoppas vi hörs av! :)
p.s. lösenordet till min blogg är: mittusaår2014

2013-09-30 @ 13:22:36
URL: http://johannaaupair.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0