Svar på fråga

 
Hej! Vad kul med lite frågor och att du är inne på att åka!
 
Att vara au pair är ibland ganska tufft, vilket inte är så konstigt eftersom man bor i en annan familj, har väldigt mycket ansvar och detta i ett helt annat land med en helt annat kultur. MEN det är helt klart värt det!! Och även under mina värsta dagar har jag aldrig ångrat att jag åkte. Du kommer vara med om så galet mycket äventyr och växa något otroligt, så mitt råd om du funderar på att åka är: gör det!!! Du kommer ha världens bästa år, men var inställd på att det kommer vara jobbigt emellanåt.
 
Jag åkte med Cultural Care och det är jag jättenöjd med! De är professionella, kunniga och hjälper dig med allt ifrån ansökan till att hitta anda au pair kompisar när du väl kommer hit till USA.
 
Känslan när man hittar sin familj är såklart underbar! För mig gick matchningsprocessen smidigare än jag hade kunnat drömma om, då jag hittade min familj ca 1,5 vecka efter att min ansökan blivit godkänd och jag blev antagen till programmet. Först mejlade jag lite med min värdpappa innan jag skypade med mina värdföräldrar, efter det skypade jag med barnen och sedan mejlade vi lite till innan vi båda tackade ja till varandra. Efter detta fortsatte vi såklart skypa och hålla kontakten tills jag åkte till dem ca 4 månader senare.
Matchningsprocessen är ganska kämpig för många, men för min del så kände jag liksom direkt att familjen och jag matchade. Man märker om man passar ihop väldigt snabbt när man skypar med dem.
 
Hopas du fick svar på dina frågor!
Och tack för dina snälla kommentarer, kram♥

Kommentarer
Postat av: Elsa

fick otrolig lust att göra det! som du! ååh vad roligt det skulle vara men samtidigt känner jag en stor press på mig själv att komma in på advokatlinjen och fullföra den (DRÖM) även att fixa poch plugga och göra saker och jag har min stora chans efter gymnasiet att fixa detta, att ta mig in... det kommer vara lättare än någonsin för mig att ta min in på den linjen tack vare det nya betygssystemet så kommer intagningpoängen minsta och ja, jag kanske fixar det...

men samtidigt jag menar, wow vad roligt!! Att ta hand om ett barn (älskar barn) och ansvara och jobba och resa och titta osv!

2013-09-28 @ 16:58:50
URL: http://www.sadistiskmytoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0