Philadelphia del 2

- Philadelphia City Hall. Statyn uppe på förställer Philadelphias grundare William Penn.
- Denna trappan är tydligen med i filmen Rocky III. Haha har inte sett den filmen än men det kanske börjar bli dags att göra det nu då!
 
Här kommer lite fler bilder ifrån Philadelphia. Vad jag gillade med den staden var att det var en storstad, men samtidigt kändes det lite som att gå runt i en mindre stad då gatorna var mindre och väldigt mysiga, det var mycket gamla gränder osv. Vad jag också fick reda på är att Philadelphia typ är värsta partystaden haha!! Hade jag aldrig kunnat gissa! I området Old Town var det jättemycket barer, klubbar, promoters osv. så då var man ju liiiiite bitter över att man inte är 21.  

För övrigt så har jag glömt att berätta om mina uppkommande resor som nu är bokade och planerade. Om två veckor bär det av till Chicago med mina partners in crime Hanna och Lisa. Där ska jag även äntligen få träffa Rebecca som precis åkt dit som au pair. Det är en av mina närmsta kompisar hemifrån så ni förstår hur taggad jag är!!!
I november ska vi även till sydligare breddgrader då vi ska åka till Houston, Texas. Vi ville alla åka till Texas och spana på cowboys (haha) så när vi hittade ett asbra erbjudande så var det bara att slå till. Vi lyckades få flyg dit, flyg hem och två nätter på Hilton Hotel för endast 1900 kr, galet bra!!!
 
Hörs♥
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0