Full rulle

 
Heej allihopa!!
Som jag skrev i förra inlägget så går dagarna i ett, men jag ska försöka lägga in lite mer här på bloggen! Idag såg min dag ungefär ut såhär: vakna→ jobba → äta frukost/fixa iordning mig/städa köket/göra lite läxor (allt detta typ på en gång) → köra till tunnelbanestationen → åka till Harvard → ha lektion → åka hem → äta → jobba → gymma → lägga mig i sängen och skriva ihop ett halvfattigt blogginlägg.
Men än så länge så tycker jag att min Harvardkurs är jätterolig!! Hela Harvard University har ett tema varje termin och denna terminen är det 50 års jubileumet av Martin Luther Kings "I have a Dream speech" och jag tycker det är superintressant! Haha känner mig som en riktig neeeerd när jag sitter där i klassrummet och antecknar så att pennan brinner haha!
 
Igår när jag hade gjort alla mina läxor och skrivit lite uppsats så fick jag även för mig att jag skulle börja lägga upp alla mina USA bilder på facebook.... alltså..... varför???? Som ni förstår har jag samlat på mig en hel del bilder under mina 8 månader här och jag blev bara så trött när jag hade lagt upp de första 100 bilderna och typ hade kommit en tiondel.... Ibland undrar man ju över sin prioritering alltså haha...
 
Nu ska jag sova!
Hörs imorgon♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0