Disco Cruise

- Tabea, Sara, Veronica och Elisa
- Elisa, jag och Hanna
- Hanna, Lucia och Lisa
- Hanna
- Beautiful Boston!
- jag
- Boston by night!
 
Hejsan!!
Igår var det dags för Au Pair Disco Cruise inne i Boston som är ett väldigt omtalat au pair-möte. De har hyrt en hel båt och bjudit in alla au pairer i hela Boston-området, vilket var uppåt en 400 stycken! Jättemycket folk, fint väder och härlig stämning. Det var en äkta "det blir vad du gör det till"-grej, men jag hade jättekul! Blev lite kärt återseende med folk från Training School, plus att man träffade en massa nytt folk. Sen var det ju ett plus att folk faktiskt dansade också, trodde att det skulle vara lite stelt, men alla körde på som fan (inklusive jag haha!), så det var grymt kul!!
 
På vägen tillbaka ifrån Boston så stannade jag, Lisa, Elisa och Hanna och drog en McFlurry innan vi drog vidare till några killar här i närheten som hade bonfire med drinkar och grillade marshmallows hemma hos sig. Vi var bara några stycken och det var sjukt mysigt och chill! En awesome lördag helt enkelt!!
Hörs♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej, jag undrar om du kan berätta lite om hur det är att vara Au Pair, vilket företag du har åkt med och även om hur det var att hitta familj osv!
Funderar själv på att bli det efter gymnasiet, så hade varit kul med lite fakta! :D
Superfin blogg och gryyyym header! Kramisss

2013-09-23 @ 15:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0