Svar på fråga: Bucket Lisa

 
Hej! Såhär ser min Bucket List ut och som det ser ut nu så kommer jag nog lyckas kryssa av allt! Jag kommer definitivt besöka Los Angeles och Grand Canyon då jag ska dit på min resemånad och jag vet att jag kommer shoppa på Black Friday då jag är ledig då och kommer befinna mig i NYC under denna dagen!
Det var dock två saker som jag själv tyckte var lite otydliga på min Bucket List och det var "Ha en American Sleepover" och "Gå på en College-fest", men då jag har haft ett antal Sleep Overs i alla dessa stora amerikanska hus fullt med glass, film och rutiga pyjamasbyxor (den bästa var i somras hemma hos mig när det slutade med att vi hade dansparty i källarn till Justin Biebzzz haha!) så valde jag att kryssa för den.
Och angående College-festen har jag inte varit på någon fest inne på ett campus, men jag har ju däremot varit på ett antal hemma fester med röda plastmuggar, beer pong och amerikanska ungdomar i college-åldern och det var nog egentligen det jag menade när jag skrev min Bucket List innan jag åkte hit!
 
Hörs♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0