College Football Game

- Hanna och jag
- Hanna
- jag

Hallå där ute i cyberspace!
Sitter helt utpumpad efter en (som vanligt) fullspäckad helg! Igår jobbade jag först till 12 och efter det åkte vi in till Boston då vi skulle gå på en Amerikansk football-match mellan Harvard och Princeton som är två Ivy Legue-colleges. Detta var hur kul som helst att se och vädret var jättehärligt, trots att det blev lite kallt framåt slutet då solen försvann. Men det var verkligen jättekul att se, så typiskt amerikanskt!! Trots att jag inte riktigt hänger med i reglerna alltid så älskar jag att gå på dessa matcher då stämningen är så himla härlig!
 
På kvällen åkte vi hem till en kille som bor här i närheten och körde lite shotz och försökte lära amerikanarna att sjunga "Helan går" haha!! De bor jättenära havet så vi tog en promenad och kollade ut över Boston skyline, så himla najs kväll! Det är alltid kul att hänga lite med amerikanare, så det blev en rolig kväll!
 
Hörs♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Astrid

Ser jättekul ut, hur lät orkestern! ;)

Svar: Haha, de var roliga och duktiga! Spelade rätt moderna låtar så det var roligt! Dock var det nog väldigt kallt för dem!
Kajsa Persson

2013-10-28 @ 16:00:12
Postat av: Jonas

Men...vilket lag vann då? :S

2013-11-03 @ 17:32:52
URL: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0