Chicago del 2

Lördag förmiddag 13/10/05
- Brudarna på tåget
- Lisa, Hanna och jag
- Hannisen
- Hanna och Rebecca
- Lisa och Hanna med Chicago-skylten i bakgrunden!
 
Vi var uppe med tuppen på lördagen och lyckades hamna vid samma frukostbord som två killar, varav en var svensk, så det blev en trevlig frukost! Frukosten på hostlet var verkligen över förväntan!
Sedan hade vi planerat att åka till Willis Tower, men då det var lite dimmigt så rekommenderade vakten oss att komma tillbaka senare under dagen, så vi tog en promenad på Chicagos gator bortåt Bönan istället. Vi gick och kollade i affärer, kollade in Chicago-skylten och teater distriktet och tog en liten paus på Jamba Juice. Det är väldigt härligt och lätt att gå runt i Chicago, men det är också roligt att ta tågen där, då "tunnelbanorna" typ är uppe på ramper så ser man jättemycket när man åker kollektivt också.  
 
Något annat roligt var att jag typ hade förväntat mig att det skulle vara riktigt höstväder när vi började planera vår Chicago-resa för ett antal månader sedan. Men nu när vi var där gick vi runt i shorts i oktober!! Haha riktigt galet!
Hörs♥

Kommentarer
Postat av: Karolina

Hej! Jag håller på att göra en tidning som gymnasiearbete och skriver just nu om olika val man har efter gymnasiet. Jag ska bland annat skriva ett reportage om att vara au pair och fastade för din blogg när jag kollade runt! Det är en privat tidning som inte kommer publiceras eller säljas. Jag vet inte hur lämpligt det här är att skriva som en kommentar, men jag hittade inget annat sätt att kontakta dig på, haha. Om du är intresserad av att vara med i mitt reportage så får du gärna höra av dig via mail så kan jag ge dig mer information! :)

2013-10-09 @ 15:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0