Chicago del 1

Fredagkväll, 13/10/04
- Navy Pier
- jag, Hanna och Rebecca
- Lisa, jag, Hanna och Rebecca
- Bönan by night
- Kai och Rebecca
- Finaste du!
 
Sitter hemma efter en helt epic helg i Chicago, SÅ JÄVLA KUL har vi haft det och så mycket random har hänt och så mycket som vi skrattat!
 
Resan i fredags gick smidigt trots att vårt plan var en timme försenat, kändes lite drygt! Men jag, Lisa och Hanna kom fram till vårt hostel runt 6-tiden i alla fall. Vi bodde på Chicago Getaway Hostel som för övrigt var typ VÄRLDENS bästa hostel, hett tips!
Sedan begav vi oss ut i den varma Chicago-kvällen och styrde kosan mot Navy Pier där vi mötte upp Rebecca. Blev helt emotional när jag fick krama om henne, så himla härlig känsla att träffa en vän efter 9 månader! Efter det gick vi längs hamnen bort mot bönan där vi även mötte upp Rebeccas kompis Kai. Vi tog lite bilder vid Bönan och hängde sedan på Starbucks tills vi tog tåget tillsammans med lite inköpt godis tillbaka till hostlet. Rebecca bodde där med oss också, så vi hade verkligen jättekul!
På vägen hem hade vi typ sjukaste tunnelbane-resan, HAHA var värsta partytåget typ! Vi träffade även på ett par killar som bjöd med oss på fest, men vårt godis kändes lite mer lockande haha.
 
Sedan satt jag uppe med 3 av världens bästa tjejer, åt godis och snackade en massa! Perfekt första kväll på vår Chicago-helg.
Hörs♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0