The weekend is almost here!


Idag är det som att en stor sten har fallit från mitt hjärta då jag äntligen har lämnat in min 10 sidors essay OCH haft min 15 minuters muntliga presentation på min Harvard-klass, så nu är båda stora grejer klara och vi har endast två riktiga lektioner kvar. HALLELUJAH EVERYBODY!!!!!!!!!!!!!
 
För övrigt har jag börjar ta en dansklass här i grannbyn och jag ÄLSKAR varje sekund jag får stå i den där svettiga studion, så himla underbart!!! Killen som håller i det är ett riktigt superproffs och det är en hiphop-klass, så det kan inte bli bättre! Tisdagkvällarna är numera veckans höjdpunkt!
 
Om jag ska berätta en tredje random fakta (det verkar lite som att är åt det hållet det här inläggen går....) så åker ju jag, Hanna och Lisa till Houston, Texas i helgen och om vädret blir som det förutspår (se ovan) så klagar jag ju inte! Blir att packa ner shortsen så att jag kan visa upp mina vackra, vinterbleka ben!!!!!
 
För att avsluta detta inlägg med en sista lite random grej, så tänker jag lägga upp lite mer bilder ifrån helgen imorgon då jag har lite mer fritid! Som sagt - no more 10 page essay!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Puss och kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0