The night of Halloween

 
Igår när C kom hem ifrån skolan så var det Halloween-förberedelser som gällde för fullt! Det var läxfri dag för barnen (HALLELUJAH!!!!) så vi började karva pumpor och göra några sista dekorationer i trädgården. Det var riktigt creepy i vår trädgård faktiskt, typ gravstenar överallt och skelett hängandes i träden. Vi satte även ut en rökmaskin och satte på musik från typ Exorcisten haha!!
 
Men när barnen hade gett sig ut för Trick or Treat med deras kompisar så träffade jag upp Hanna, Lisa och Alba och vi begav oss mot en halloween-attraktion som heter "The Haunted Ship". Egentligen är det ett gammalt militärskepp som de spökar ut och folk går där inne och jagar och skrämmer en, men då de höll på att bygga om detta året var det utomhus istället. Men det var fortfarande sjukt creepy! Inte riktigt hoppa-till-läskigt, utan mer psyko-läskigt. Haha riktigt dålig förklaring, men hoppas ni förstår vad jag menar.
 
Efter det satte vi oss på en restaurang och chillade en stund och hade så sjukt kul!! Hände en helt random grej, så kommer nog aldrig glömma det restaurangbesöket haha!!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0