Svar på frågor

Hejsan!!
Det stämmer att många amerikaner är kristna och lite mer traditionella än i Sverige, men samtidigt är USA så himla stort, så det varierar väldigt mycket från var i USA du befinner dig. Men det som är annorlunda från Sverige är ju att många amerikaner är katolska, så om man hamnar i en sådan familj så är det nog väldigt annorlunda. Men all sådan information om familjen får du när du blir matchad med familjen, så om du skulle bli matchad med en kristen familj får du helt enkelt bara fråga dem om det! Min värdfamilj är inte kristna.
 
Jag läser en kurs i avancerad engelska på Harvard. Det finns level A-D där A är för nybörjare och D är avancerad, så jag läser level D.
Kram!
____________________________________________________________________________________________________
 
Om du menar ta en enstaka kurs på Harvard (som jag gör) så kan du kolla upp vilka kurser det finns innan, men innan du börjar plugga på college så måste du ta ett Placement-test som visar hur bra din engelska är. Efter att du har fått tillbaka ditt resultat blir du placerad i level A-D eller level E som betyder att du kan läsa vilken kurs du vill (och inte måste ta en engelska-kurs). Så alltså fixar man det mesta när man kommer hit till USA!
 
Om du därimot tar ett college-år så väljer du säkert alla kurser i förtid, men det vet jag inte riktigt hur det funkar :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0