Stormen Nemo

- Lite bilder ifrån min Nemo-storm.
 
Hej allihopa!
Har inte uppdaterat här på ett tag MEN jag har en jättebra anledning: stormen Nemo. Har varit rätt kaos här så att säga! Men som tur är stannade Lisa och Hanna med mig hela helgen eftersom min värdfamilj var uppe i Vermont. Och vi hade trots storm och ingen el och förfrusna tår, en väldigt mysig helg. Vi var alla tre rätt härdade plus att det fanns rinnande vatten (endast kallt dock) och att vi kunde tända gasspisen, så vi kunde laga mat och gå på toa och allt som vanligt. Det enda jobbiga var ju att det var så himla kallt, så vi spenderade mestadels av helgen framför brasan. På lördagkvällen tryckte vi alla tre ihop oss i min säng och kollade på Sunes sommar med hjälp av Hannas hårddisk och mitt sparade batteri på datorn och vi hade väldigt roligt där vi låg och trängdes och skedade för att hålla värmen haha.
På lördagkvällen berättade min värdfamilj att de hade först gjort en hotellreservation till mig, eftersom de var ganska oroliga och inte tyckte att jag skulle stanna i det kalla huset. Men eftersom det då skulle bli rätt struligt med hundarna så bestämde vi att jag skulle köra upp till dem (ensam tillsammans med hundarna!!!! I fyra timmar!!!!) i Vermont på söndagen. Haha blev ett riktigt litet äventyr av denna helgen som ni hör. Men körningen gick bra och känslan när jag fick komma in i värmen och träffa hela min värdfamilj var underbar!!♥
Dock kom strömmen tillbaka mycket tidigare än vi trott (de trodde att vi skulle få tillbaka den på tisdag), så det blev hemfärd redan nu under kvällen.
 
Nu fick ni en liten novell om min Nemo-storm, en helg som jag definitivt kommer komma ihåg!!
 
Hörs♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0