Hemma från Vermont

- Några av de få bilder jag tog i Vermont. Var alldeles för kallt för att ta upp kameran, så blev tyvärr inte så mycket bilder.
 
Godkväll USA och Godmorgon Sverige!
Nu har jag äntligen en ledig stund att sitta ner och skriva något här. Tro mig, dagarna har verkligen flugit förbi, men jag har haft världens bästa helg!! Tyvärr kunde vi inte åka så mycket skidor i söndags då det blev storm och de började stänga ner hela liftsystemet. Kändes helt okej ändå, då jag hann med en rejäl Skype med bästa Towe istället!♥ 
Bristen på skidåkning kompenserades dock igår då vädret var som på bilderna ovan. Var dock lika kallt (måste varit runt -20) och jag frös trots att jag hade 2 par byxor och typ 5 par tröjor, men det är sånt man får ta ute i vildmarken haha! Vi begav oss hemåt runt 4.30pm och var hemma vid ca 10pm och jag slängde mig direkt i sängen. Orkade inte ens duscha fräsch som man är!
 
Idag var alla barnen lediga från skolan så jag och J åkte iväg till Derby Street Shops och kollade runt lite. Vi köpte med oss lunch och frozen yoghurt till de andra som vi sedan avnjöt framför en film på filmduken. Vi hade lite av en lazy day, men det behövdes efter vår skidhelg haha. Imorgon ska både Z och J iväg till skolan, men C har februarilov denna veckan (därav min tidsbrist), så då ska vi två ge oss in till Boston. Vi ska gå på ett akvarium som tydligen är jättehäftigt och har fyra våningar, så det ska bli riktigt kul!
 
Nu är jag klar med uppsatsskrivandet för denna gången, ska försöka klämma in nåt imorgon.
 
Hörs♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0