Boston Aquarium

 
HEJ!
Idag satte sig jag och C på båten intill Boston för ett litet äventyr på Boston Aquarium. Var ju egentligen meningen att vi skulle åka igår, men hon var inte så pigg då så det fick bli idag istället. Båten intill Boston var jättesmidigt och ett roligt sätt att ta sig dit. Tog endast 35 minuter och man fick se hela Boston utifrån liksom. cooooolt.
På själva akvariet fick vi stå i kö ett tag och tyvärr höll de på att bygga om stora tanken där hajarna simmar, men vi hade väldigt roligt ändå och både jag och C blev nog lika exalterade båda två när vi fick se alla fiskar från Hitta Nemo haha.
 
En annan rolig/random sak hände idag när jag var på gymmet. De har tv-apparater framför crosstrainerna, så jag stod och crossade lite och plötsligt dyker Mikael Nyqvist upp på ABC (en tv-kanal). Det roliga var att jag först inte reagerade utan bara "jaha... där är Mikael Nyqvist... ja ja" och typ 10 sekunder senare hajade jag till och tänkte "WHAT?!?!?!?! DET ÄR MIKAEL NYQVIST?!?!?!?!? PÅ AMERIKANSK TV?!?!??!?!?!" Haha den som såg min min där på crosstrainern måste ju ha fått sig ett garv.
 
Nej, nu är det banne mej dags för mig att säga godnatt. Hörs♥

Kommentarer
Postat av: Annie

Haha! Micke! den gamla tjommen, glad jag blev nu ändå när han försöker slå internationellt

2013-02-23 @ 11:20:15
URL: http://baraba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0