1 månad

 
Idag är den exakt en månad sedan jag satte mig på planet som tog mig hit till USA. Jag har varit med om otroligt mycket roligt denna månad, men jag måste säga att det är en månad som känts väldigt lång. Jag har träffat så mycket nya människor, sett så mycket nytt och skaffat mig ett helt nytt liv, så det känns definitivt som det var mer än bara en månad sedan jag var hemma i Eksjö och levde mitt liv där.
 
Jag har haft dagar som varit betydligt jobbigare än andra, men jag har faktiskt inte haft hemlängtan än. Såklart saknar jag er alla där hemma jättemycket, men jag har inte känt att jag vill åka hem. Att bara ge upp och åka hem tillbaka till Eksjö har aldrig varit ett alternativ för mig och jag hoppas att det inte kommer bli det under mitt år här heller.
 
Men jag har som sagt varit med om väldigt mycket roligt denna månad och jag har bland annat hunnit med Training School på Long Island, en dag i New York City, turer in till Boston, Braintree Mall och Harvard, mysmiddagar, mysfrukostar, en Harvard-match, brunch, en hel del shopping och träffat en massa trevliga nya människor. Är övertygad om att den kommande månaden kommer bjuda på ännu mer roligt!
 
Hörs♥

Kommentarer
Postat av: Astrid

Så roligt att du har roligt :)
Men fortfarande inga bilder på bilarna!
KRAM!

2013-02-07 @ 21:34:09
Postat av: Annie

kajsa! vad är din skype? puss

Svar: kajsa.persson.93! Skype-dejt snart?? Vill höra allt om London :) puss
Kajsa Persson

2013-02-08 @ 15:27:30
URL: http://baraba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0