Mitt rum före/efter

 
Kollade igenom mina bilder ifrån början av året och hittade då dessa bilder som jag tog min andra dag här hos familjen för att visa hur mitt rum såg ut. Tänkte då att jag skulle ta bilder på hur mitt rum ser ut nu, ett år senare. Och jag får nästan lite ångest när jag ser hur mycket grejer jag har samlat på mig... och inser att jag måste få ner allt i resväskor.... huuujeda mig!!!

 
Annars inser jag att uppdateringen inte är den bästa, men dagarna är ganska fullt upp även fast jag inte jobbar för tillfället. Imorgon bär det av till New York för att fira nyår (whopp whopp!!), två dagar efter det ska jag köra upp till Vermont för att spendera några dagar med min värdfamilj och åka skidor, två dagar efter att jag kommer hem därifrån åker jag på resemånad!!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaah galet!!
Så just nu håller jag på att packa stora väskan till Sverige, mellanstora till resemånaden, bagen till Vermont och så småningom ska jag packa något litet till New York också. KaooZzErr
 
Puss&kram
 
 

Kommentarer
Postat av: Ronja

Har varit helt inne på att åka som au pair efter sommaren, då jag tar studenten nu. Men börjar bli osäker, för då man kommer hem och ska börja plugga och så så har man ju inga pengar insparade. Hur tänkte du då du åkte och hur är planerna sen när du kommer hem?

2013-12-30 @ 22:06:34
Postat av: Sara :)

Hej, jag har varit sugen på att åka som au pair sedan jag var 14 år och snart kan jag faktiskt göra det. Har egentligen sååå många frågor, men det frågan jag undrar just nu är om du får låna datorn under tiden i USA eller om man måste ta med sig från Sverige?? För utan dator där borta känns lite... tråkigt?

2014-01-12 @ 17:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0